среда, 12. децембар 2012.

Mala pomoć/napomena za korišćenje bloga :)

Prvo ću da počnem sa objavljivanjem opšte hemije (posle na red dolaze neorganska i organska hemija). Obavljujem lekcije po kjnizi koja je preporučena za spremanje opšte hemije za prijemni ispit ( Opšta hemija za I razred srednje škole - M. rakočević i R. Horvat, Zavod) + dodajem neke stvari koje nisu iz knjige, a ja smatram da su važne i korisne. Na kraju svake oblasti (poglavlja) ću dodavati zadatke sa uputstvom kako doći do rešenja :) I zadatke iz tih oblasti koji su bili na prijemnom ove (2012.) i prošle godine (2011.)

Pored knjige za učenje, treba vam i neka zbirka sa zadacima. Uglavnom svi preporučuju zbirku zadataka za prijemni iz hemije za Medicinski fakultet u Beogradu. Imam primer viška, pa ako neko želi mogu da pošaljem :) Javite se na e-mail: farmaceutskemuke@gmail.com Ali i svaka druga zbirka će vam dobro doći (svaki fakultet ima svoju). Poenta je samo u vežbanju, vežbanju, vežbanju i veeežbaaanjuuu dok vam sve ne bude kristalno jasno :) A i posle toga opet samo vežbajteee :) :) Dok hemija ne počne da vam teče kroz vene. Hahahahaha :) :) :)

Ako budem imala još koju bistru ideju za pomoć, naravno da ću dodati. :)
I to bi valjda bilo to. Za sada. 3:)
S.


2 коментара:

  1. ishq pakeezah mp3 download,mera ishq hai pakeezah mp3 song,ishq pakeezah ringtone download,punjabi gane video,ishq pakeezah video Online,mera ishq hai pakeezah mp3 song,ishq pakeezah lyrics,ishq pakeezah punjabi song,sad song vich.ishq pakeezah video of Indian Serials Online Free. Watch Full Episodes of Star Plus, colors TV, Zee TV, Sony TV.http://ishqpakeezah.com

    Ishq Pakeezah

    Drama cool

    Drama cool

    ОдговориИзбриши
  2. Watch video online in hd Free Halik TFC Channel Video justin bieber
    justin bieberviagra gold shop
    justin bieberValiumPinoy Tv Offer the Free Watch online Philippines Tv Shows

    ОдговориИзбриши